fredag 31 augusti 2007

Helg utan gig!!

WOHO!! Årets första helg utan gig!
Har lovat familjen lite mera tid. Ska ut och nattsegla med mannen HG, barnen Alva 8 år ochTess 8 mån, och deras mormor och poffa (plastmorfar). Jättemysigt!! Ska grilla och allt. Massa filtar och bananer med choklad i.

Sen ska vi ut till Bergafjärden där vi har husvagn och packa ihop allt igen inför vintern. Kommer nog att gråta lite innombords. Så sorgligt att lämna Berga jämt...

Ska till Sthlm nästa vecka och lägga kör på lite bakgrunder och kolla noter till Delsbo och Östersund. Träffa Jennyn!!! Och Björnen!!!!! Och Stifflert om hon är kvar!!!

3 kommentarer:

Stifflert sa...

Nämen jösses vad familjärt och trevligt ni ska ha det!

Vi skulle kunna ha det trevligt på ett helt annat sätt när du kommer till stockholm om det inte var för den där lilla detaljen att jag åker härifrån på söndag. Det är nåt jävla påhitt till jippo som kallas skolstart och upprop i Luleå på måndag. Måste tydligen vara med på det. Blä. Vill int!!!

Jenny. sa...

Jamen ska du komma hit!! Do it heja heja roligt roligt!! Jag har jättemycket energi till att jobba så då ska vi arra upp allting med stämmor så snyggt det nånsin går! :)

Carola sa...

Välkommen ut i etern eller snarare the space !